Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Zorgstudenten Bijbaan/Vakantiebaan

Redactie CoevordenOnline.nl

De redactie van CoevordenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Coevorden aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Zorgstudenten Bijbaan/Vakantiebaan in Coevorden? Zorggroep Noordwest-Veluwe is dan naar jou op zoek. De vacature van Verzorgende is beschikbaar per 21-05-2024 tot en met 20-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Verzorgende
Branche Overig
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Bijbaan
Salarisindicatie (indien bekend) 2236 – 2772
Uren p/w 1 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Zorgstudenten Bijbaan/Vakantiebaan? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures coevorden
  2. Zorgstudenten Bijbaan/Vakantiebaan Zorggroep Noordwest-Veluwe 21-05-2024

Andere vacatures