Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Vakantiemedewerker Bedrijfskantine

Redactie CoevordenOnline.nl

De redactie van CoevordenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Coevorden aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Vakantiemedewerker Bedrijfskantine in Coevorden? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Gastheer Gastvrouw Horeca is beschikbaar per 23-05-2024 tot en met 22-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Gastheer Gastvrouw Horeca
Branche Horeca, Zakelijke dienstverlening
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Vakantiewerk
Salarisindicatie (indien bekend) 2426 – 2426
Uren p/w 32 – 32
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Vakantiemedewerker Bedrijfskantine? Je kunt contact opnemen met Stefan Wiersema Stefan Wiersema op het telefoonnummer Stefan Wiersema of per e-mail via s.wiersema@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures coevorden
  2. Vakantiemedewerker Bedrijfskantine Olympia 23-05-2024

Andere vacatures