Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Technisch accountmanager

Redactie CoevordenOnline.nl

De redactie van CoevordenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Coevorden aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Technisch accountmanager in Coevorden? BC Group Detachering B.V. is dan naar jou op zoek. De vacature van Technisch Accountmanager is beschikbaar per 26-04-2024 tot en met 24-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Technisch Accountmanager
Branche Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2700 – 3800
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Technisch accountmanager? Je kunt contact opnemen met Jelle Bulters op het telefoonnummer 31384674200 of per e-mail via info@bcgroup.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures coevorden
  2. Technisch accountmanager BC Group Detachering B.V. 26-04-2024

Andere vacatures