Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Onderhoudstechnicus bij Intergas

Redactie CoevordenOnline.nl

De redactie van CoevordenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Coevorden aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Onderhoudstechnicus bij Intergas in Coevorden? Timing is dan naar jou op zoek. De vacature van Onderhoudstechnicus Luchthaveninstallaties is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 15-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Onderhoudstechnicus Luchthaveninstallaties
Branche Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 33 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Onderhoudstechnicus bij Intergas? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via intergas@timing.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures coevorden
  2. Onderhoudstechnicus bij Intergas Timing 16-05-2024

Andere vacatures