Search
Close this search box.

Vacature Meewerkend Assistent Objectleiding

Redactie CoevordenOnline.nl

De redactie van CoevordenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Coevorden aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Meewerkend Assistent Objectleiding in Coevorden? Fonville is dan naar jou op zoek. De vacature van Schoonmaker Gebouwen/kantoren is beschikbaar per 02-05-2024 tot en met 01-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Schoonmaker Gebouwen/kantoren
Branche Makelaardij/Vastgoed
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 20 – 20
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Meewerkend Assistent Objectleiding? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures coevorden
  2. Meewerkend Assistent Objectleiding Fonville 02-05-2024

Andere vacatures