Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Medewerk(st)er bemiddeling taxichauffeurs gezocht

Redactie CoevordenOnline.nl

De redactie van CoevordenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Coevorden aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Medewerk(st)er bemiddeling taxichauffeurs gezocht in Coevorden? TOP Support Nederland BV is dan naar jou op zoek. De vacature van Commercieel Medewerker Binnendienst is beschikbaar per 06-06-2024 tot en met 04-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Commercieel Medewerker Binnendienst
Branche Uitzend/Detachering/W&S, Personen vervoer
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 1500 – 1750
Uren p/w 24 – 28
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Medewerk(st)er bemiddeling taxichauffeurs gezocht? Je kunt contact opnemen met Richard de Jong op het telefoonnummer 31523712281 of per e-mail via r.dejong@topsupportnederland.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures coevorden
  2. Medewerk(st)er bemiddeling taxichauffeurs gezocht TOP Support Nederland BV 06-06-2024

Andere vacatures