Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Machineoperator dagdienst

Redactie CoevordenOnline.nl

De redactie van CoevordenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Coevorden aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Machineoperator dagdienst in Coevorden? Pro Industry is dan naar jou op zoek. De vacature van Machineoperator Cosmeticaproductie is beschikbaar per 07-06-2024 tot en met 06-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Machineoperator Cosmeticaproductie
Branche Industrie
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2400 – 2700
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Machineoperator dagdienst? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via zwolle@pro-industry.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures coevorden
  2. Machineoperator dagdienst Pro Industry 07-06-2024

Andere vacatures