Search
Close this search box.

Vacature Logistiekmedewerker 2 ploegen Wavin

Redactie CoevordenOnline.nl

De redactie van CoevordenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Coevorden aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Logistiekmedewerker 2 ploegen Wavin in Coevorden? Timing is dan naar jou op zoek. De vacature van Productiemedewerker Hygiënische Papierwaren is beschikbaar per 08-04-2024 tot en met 07-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Productiemedewerker Hygiënische Papierwaren
Branche Industrie
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 17 – 24
Aantal sollicitanten 5
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Logistiekmedewerker 2 ploegen Wavin? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via wavin@timing.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures coevorden
  2. Logistiekmedewerker 2 ploegen Wavin Timing 08-04-2024

Andere vacatures