Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature ICT Engineer / ICT Specialist

Redactie CoevordenOnline.nl

De redactie van CoevordenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Coevorden aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als ICT Engineer / ICT Specialist in Coevorden? Bruinsma Kantoor Efficiency is dan naar jou op zoek. De vacature van ICT-beveiligingstechnicus is beschikbaar per 18-04-2024 tot en met 16-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel ICT-beveiligingstechnicus
Branche ICT
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 11
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van ICT Engineer / ICT Specialist? Je kunt contact opnemen met Jorik van der Veen op het telefoonnummer 0523-272121 of per e-mail via sollicitatie@bruinsma-ict.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures coevorden
  2. ICT Engineer / ICT Specialist Bruinsma Kantoor Efficiency 18-04-2024

Andere vacatures