Search
Close this search box.

Vacature Hypotheek- en Verzekeringsadviseur

Redactie CoevordenOnline.nl

De redactie van CoevordenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Coevorden aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Hypotheek- en Verzekeringsadviseur in Coevorden? Gerrie Okken Assurantiën is dan naar jou op zoek. De vacature van Verzekeringsadviseur is beschikbaar per 06-05-2024 tot en met 05-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Verzekeringsadviseur
Branche Verzekeringen/Assurantiën
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Hypotheek- en Verzekeringsadviseur? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures coevorden
  2. Hypotheek- en Verzekeringsadviseur Gerrie Okken Assurantiën 06-05-2024

Andere vacatures