Search
Close this search box.

Vacature Huishoudelijk Medewerker

Redactie CoevordenOnline.nl

De redactie van CoevordenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Coevorden aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Huishoudelijk Medewerker in Coevorden? Baalderborg Groep is dan naar jou op zoek. De vacature van Medewerker Huishoudelijke Dienst is beschikbaar per 25-05-2024 tot en met 24-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medewerker Huishoudelijke Dienst
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2672 – 2672
Uren p/w 14 – 14
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Huishoudelijk Medewerker? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures coevorden
  2. Huishoudelijk Medewerker Baalderborg Groep 25-05-2024

Andere vacatures