Search
Close this search box.

Vacature Horecamedewerkers

Redactie CoevordenOnline.nl

De redactie van CoevordenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Coevorden aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Horecamedewerkers in Coevorden? Vakantiepark De Kleine Belties is dan naar jou op zoek. De vacature van Medewerker Bediening is beschikbaar per 30-03-2024 tot en met 29-05-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medewerker Bediening
Branche Sport/Recreatie/Toerisme
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Bijbaan
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 1 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Horecamedewerkers? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures coevorden
  2. Horecamedewerkers Vakantiepark De Kleine Belties 30-03-2024

Andere vacatures