Search
Close this search box.

Vacature Beleidsmedewerker Beschermd wonen & Maatschappelijke opvang

Redactie CoevordenOnline.nl

De redactie van CoevordenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Coevorden aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Beleidsmedewerker Beschermd wonen & Maatschappelijke opvang in Coevorden? Matchpartner is dan naar jou op zoek. De vacature van Beleidsmedewerker Maatschappelijke Ontwikkeling is beschikbaar per 13-06-2024 tot en met 12-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Beleidsmedewerker Maatschappelijke Ontwikkeling
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Interim
Salarisindicatie (indien bekend) 3500 – 5000
Uren p/w 24 – 35
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Beleidsmedewerker Beschermd wonen & Maatschappelijke opvang? Je kunt contact opnemen met Angela Tjapkes Angela Tjapkes op het telefoonnummer 31634464483 of per e-mail via angela@matchpartner.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures coevorden
  2. Beleidsmedewerker Beschermd wonen & Maatschappelijke opvang Matchpartner 13-06-2024

Andere vacatures